Editia a II-a // 21-23 iunie 2024

Bucurati-va de o calatorie fascinanta in timp la evenimentul “De la cal la cai putere”, editia a II a, ce va avea loc la Hipodromul Ploiesti in perioada 21-23 iunie 2024!

In cadrul acestui eveniment unic, pasionatii de istorie auto si de curse hipice se vor intalni pentru a celebra doua pasiuni extraordinare.

 

Accesul publicului este gratuit.

Va asteapta trei zile pline de actiune si emotie, in care veti putea admira o impresionanta expozitie de masini retro, reprezentand epoci istorice indepartate si curse de trap si galop, adevarate spectacole de forta si eleganta.


Indiferent daca sunteti un entuziast al masinilor clasice sau un iubitor al elegantei si vitezei cailor, acest eveniment va va oferi o experienta de neuitat. 

Grabeste-te, numarul de participanti este limitat!

BASIC

Gratuit

SILVER

300 RON

GOLD

500 RON

Primirea expozantilor se va face vineri intre orele 10.00-14.00 si sambata intre orele 08.00 – 10.00 si vor ramane in zona expozitionala pana duminica ora 17.00.


Numarul de participanti este limitat.

DE LA CAL, LA CAI PUTERE

Va invitam sa va alaturati comunitatii noastre si sa va bucurati de intalniri fascinante, activitati captivante si atmosfera plina de energie!

Inscrierile s-au incheiat! Va asteptam la eveniment!

Inscriere
Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu politica noastra de protectie a datelor.
Deschide conversatia
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salutare 👋
Cu ce te putem ajuta?