Concurs de Excelenta // 21-23 Iunie 2024

Inscrierile s-au incheiat! Va asteptam la eveniment!

In cadrul evenimentului „De la Cal la Cai Putere” Editia a II a, desfasurat pe Hipodromul Ploiesti, in perioada 21-23 Iunie 2024, va avea loc Concursul de Excelenta ce va va starni pasiunea pentru frumusetea si tehnicitatea masinilor retro.

Retromobil Club Romania si Retro Cars Romania se angajeaza sa recompenseze si sa onoreze pasiunea si dedicarea celor care isi aduc autoturismele retro la acest eveniment memorabil.

Este o ocazie unica de a admira si de a participa cu autoturismul dumneavoastra retro la un spectacol al elegantei si performantei clasice. Cu fiecare motor care rasuna si fiecare caroserie stralucitoare, vom calatori inapoi in timp, savurand esenta si farmecul masinilor de altadata.

Concursul de excelenta va aduce in prim-plan cele mai remarcabile creatii ale trecutului, oferind recunoastere atat pentru tehnica lor impecabila, cat si pentru frumusetea lor irezistibila. Fiecare detaliu, fiecare linie si fiecare motor va fi evaluat cu atentie pentru a desemna castigatorii acestei competitii exceptionale

Juriul nostru

compus din distinsi membri ai Retromobil Club Romania, va fi format din:

Domnul Coconoiu Bogdan – Vicepreședinte Retromobil Club Romania, care va îndeplini funcția de Președinte al juriului.

Doamna Gabriela Măgureanu – Președinte Retromobil Club Romania.

Domnul Răzvan Bădulescu – Președinte al Comisiei Tehnice Retromobil Club Romania.

– Autoturism atestat Retromobil , taxa de membru achitata la zi ,inclusiv pentru anul 2024;

– Autoturism in conditii optime tehnic si vizual;

– Autoturismul sa fie in proportie de peste 80% in starea originala.

Inscrierile la Concursul de Excelenta se fac exclusiv pe adresa de email: contact@retrocarsromania.com Emailul trebuie sa contina: Marca si model auto ,an fabricatie , numar inmatriculare , capacitate cilidrica , KW/CP , 1 set de 7 poze actuale ale vehiculului (fata , spate, lateral stanga, lateral dreapta , interior motor, serie sasiu, bord/plan bord) in format JPG , categoria pentru care opteaza , pachetul ales (Basic/Silver/Gold) si o scurta prezentare a autoturismului.

*Nota – Fotografiile se vor face perpendicular pe vehicul, nu din diagonală. Încărcarea de fotografii blurate / la o rezoluție slabă / ce nu permite vizualizarea elementelor esențiale ale vehiculului / realizate în conditii de iluminare scazută (ex. în spații închise, sub arbori ) realizate în spatii aglomerate (cu alte vehicule în cadru) va conduce la respingerea înscrierii. Vehiculul trebuie să fie cuprins în totalitate în fotografiile laterale, fotografia de motor trebuie să cuprinda tot compartimentul motor, fotografia de interior bord trebuie să cuprindă (unde este posibil) planșa de bord, scaunele, fețele de uși.

Autoturismele inscrise vor fi analizate de specialiștii Retromobil Club Romania, care vor selecta 5 exemplare din fiecare categorie. Jurizarea se va face exclusiv de către membrii Retromobil Club Romania.

Membrii juriului vor asigura o evaluare riguroasă și obiectivă a fiecărei mașini participante.

Nu ratați acest eveniment extraordinar care combină pasiunea pentru mașinile retro cu pasiunea pentru hipism intr-o atmosfera vibrantă plina de surprize și divertisment!

Vă așteptăm cu nerăbdare să ne bucuram împreună de această experiență retro de neuitat!

Categorii

Antebellum – < 1945

Postbellum – 1946-1980

Youngtimer – 1981- 1994

Concursul de Excelenta 2024
Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Prin utilizarea acestui site web sunteti de acord cu politica noastra de protectie a datelor.
Deschide conversatia
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salutare 👋
Cu ce te putem ajuta?